© 2018 by Agro Pensiunea Casa de sub deal

  • Facebook Basic Black

Agro Pensiunea "Casa de sub deal"

va asteapta langa rezervatia naturala "Cheile Sohodolului".

 

/

 

Sat Baltisoara, Nr.62, Comuna Runcu

Gorj, pensiuneacasadesubdeal@gmail.com

ORICE INTREBARE AVETI, SUNATI-NE LA:

0742 279 076

IESIREA TA IN NATURA LA CURTE
 

 

“Casa de sub deal” e pensiunea care te face sa te intorci la bucuria copilariei cu amintirile plimbatului pe deal fara griji, cu urcatul in copaci, cu muscatul unei rosii parfumate culese direct din gradina de tine sau a cireselor culese direct de pe crengile lasate sub greutatea fructelor.. 

NU MI-AS FI IMAGINAT O MAI BUNA ALEGERE
 

"Am ajuns aici printr-o cunostinta. Nu stiam de locurile astea, eu fiind din partea Oltului. Am fost 15 prieteni cu copii cu tot si locurile de cazare a fost mai mut decat suficiente. Gazdele ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie si a fost un weekend pe are cu siguranta il vom repeta tot aici luna viitoare"

 

/ Maria

O PETRECERE REUSITA!
 

"Am hotarat sarbatorirea taierii motului in acest loc. Excelenta alegere! Nu voiam decat sa fim cu familia si prietenii, asa ca 25 de persoane ne-am simtit ca la noi acasa fiecare avand cate ceva de facut pentru a se simti bine. Copii au alergat pe dealuri, s-au jucat peste tot. Gratarul si ceaunul puse la dispozitie impreuna cu bucataria si sala complet utilate ne-au ajutat sa facem un weekend minunat. Vom reveni cu siguranta."

 

/ Ana

O CASA DEPARTE DE CASA
 

“M-am simtit excelent. Daca as fi avut bunici, cu siguranta asa as fi vrut sa ma simt. Ca acasa. Gazde extrem de primitoare cu o bunavointa de apreciat sa ne simtim cat mai bine. Cazarea este exact ca in poze si totul este curat si nou.”

 

/ Dan

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now